Pidato Bahasa Sunda 16 – Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa

Pidato Anda ada bisa Anda lihat pada baris berikutnya!!!

——————————————————————————————————–

Terima Kasih Anda sudah mengunjungi kami.

Kabarmu.blogspot.com | Kabarmu.blogspot.com | Kabarmu.blogspot.com

Anda sekarang sudah bisa mendapatkan lebih dari 100 contoh pidato, target kami sudah bisa melayani Anda dengan 500 contoh pidato.
——————————————————————————————————–
Contoh pidato ini mungkin belum lengkap karena itu silahkan Anda lengkapi atau tambah jika menurut Anda perlu dilengkapi.

Jika tata bahasanya dianggap kurang tepat silahkan untuk diperbaiki lagi.

Mohon disebar kepada teman Anda contoh pidato ini dengan ajak berkunjung ke

Kabarmu.blogspot.com | Kabarmu.blogspot.com | Kabarmu.blogspot.com

——————————————————————————————————–

Assalamualaikum wr. wb.
Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun.
Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim kuring
Mungguh ari waktu asa nyeak pisan sajorelat. Asa kamari keneh sim kuring saparakanca munggaran lebet ka ieu sakola, ayeuna tos kedah paturay deui. Sim kuring saparakanca kedah miang deui neraskeun sakola, ngahontal harepan sareng cita-cita.
Kantenan wae salami tilu taun diajar di ieu sakola, seueur pisan anu bakal janten panineungan. Di dieu, di sakola urang nu genah pikabetaheun, sim kuring saparakanca diajar neangan elmu. Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta sadayana bakal janten panineungan nu moal kahihilapkeun. Atuh kasaean Bapa kalih Ibu Guru sadaya, elmu pangaweruhna anu didugikeun ka sim kuring saparakanca tangtos bakal nyerep dina angen, janten obor nu nyaangan jalan sorangeun. Pamugi elmu nu katampi sing janten mangpaat kanggo abdi saparakanca.
Saterasna pirang-pirang kasaean Bapa kalih Ibu, sim kuring saparakanca teu tiasa males eta kasaean, mung tiasa ngedalkeun dua, pamugi rupining elmu sareng katiasa anu parantos dipaparinkeun, kenging ganjaran anu mangtikel-tikel ti Allah Ala Wa Zalla. Amin
Bapa kalih Ibu guru kalebet rengrengan ti tata usaha, salami sim kuring saparakanca diajar di ieu sakola tangtosna seueur pisan kalepatan, seueur pisan sikep sareng paripolah anu tangtosna tiasa janten ngajaheutkeun manah ka sadayana. Jalaran kitu, ngawakilan rerencangan sadayana, dina danget ieu sim kuring neda sih hapuntenna, mugi jembar hapuntenna kana samudaya kalelepatan sareng kaluluputan.
Pamungkas, neda pidua ti sadayana, pamugi sim kuring saparakanca nu lulus taun ieu sing tiasa neraskeun tolabul elmu. Lungsur-langsar teu aya halangan-harungan, nyukcruk elmu di tingkat nu langkung luhur
Rupina sakitu nu kapihatur. Bilih aya basa nu kirang merenah, kecap nu kirang larap, bilih aya kalimah nu teu raos kana manah, neda hapuntenna
Wabillahi taufik wal hidayah. Wassalualaikum wr. wb.

Diambil dari : http://aep-suryaaman.blogspot.com/2009/04/biantara-paturay-tineung.html

Incoming search terms:

  • biantara basa sunda paturay tineung kelas 9
  • sambutan siswa paturay tineung
  • pidato bahasa sunda singkat tentang paturai tineng
  • naskah pidato bahasa sunda tentang paturay tineung
  • naskah perpisahan paturay tineung
  • naskah bahasa sunda paturai tineung kelas 9
  • conto biantara paturay tineung kelas 12
  • biantara wawakil ti kelas 12 dina paturay tineung
  • biantara paturay tineng kelas 12
  • biantara paturai tineung ti wawakil adik kelas
loading...

Leave a Reply