Pidato : Sugeng Kartaraharja Lan Sugeng Siang Para Bapak Ibu

Sugeng kartaraharja lan sugeng siang para bapak ibu guru, suster lan konco-koncoku. Ingkang Sepisan, matur nuwun kula aturke marang Gusti Allah, amarga acara iki +iso diadake lan maringaken kawarasan karo kito. Matur nuwun uga kulo ucapaken karo bapak ibu guru, suster, lan konco koncoku seng wes nyiapaken wedhal lan teko ing acara perpisahn iki.

Ora keroso, kulo lan konco-konco kelas 9 wis telung tahun sekolah ing SMP Pius. Akeh kadadean seng kulo lewati karo konco-konco ing Pius. Para guru uga sabar ngadepi opo seng wes kulo lan konco-konco lakuke. Kula njaluk pangapunten karo para guru yen kulo akeh salah karo para bapak ibu guru. Saiki, wektune kulo pisah karo konco-konco lan guru-guru, lan ngelanjutke ke sekolah sing luwih dhuwur, yaiku SMA.

Matur Nuwun kula ucapke maneh karo bapak ibu guru seng wes ngajar kula dek kelas pitu tekan kelas sanga. Kula njaluk pangapunten misal ono kata-kata kula seng salah. Sekian lan Matur Nuwun